Ubuntu

ubuntu1

Assalamualaikum

Good Evening Friend’s, tonight i’m going to shared you about Ubuntu, please enjoyed it.

is a computer operating system based on the Debian Linux distribution and distributed as free and open source software, using its own desktop environment. It is named after the Southern African philosophy of ubuntu (“humanity towards others”) or another translation would be: “the belief in a universal bond of sharing that connects all humanity”.
As of 2012, according to online surveys, Ubuntu is the most popular Linux distribution on desktop/laptop personal computers and most Ubuntu coverage focuses on its use in that market. However, it is also popular on servers and for cloud computing.[citation needed]
Development of Ubuntu is led by Canonical, Ltd , a UK-based company owned Continue reading

CloseFriend :D

ImageClosehead dibentuk pada tanggal 18 Januari 1997 , bermula dari ide sekelompok anak muda penuh semangat yang menyukai musik yang beraliran Melodic Punk, maka terbentuklah sebuah band yang bernama Closehead. Pada awal terbentuknya Closehead, banyak dipengaruhi oleh band-band luar yang bergenre Melodic Punk seperti Not Available, MXPX, Blink 182, dan band lainnya. Seiring dengan berjalannya waktu, Closehead mulai menciptakan lagu-lagunya sendiri dengan harapan semua orang dapat menerima lagu-lagu yang mereka ciptakan. Dalam perkembangannya untuk menciptakan suatu band yang solid, Closehead banyak melakukan beberapa perombakan dalam segi formasi band. Terhitung selama kurang lebih 6 tahun telah, terjadi pergantian personil sebanyak 5 kali Continue reading

Nilai Nilai Yang Terkandung Dalam Pancasila

Pancasila-Garuda-Pancasila-jpeg.image_
Assalamualaikum..

Kali ini gw pengen posting tentang yang berbeda ah dari postingan sebelumnya masa yang gitu gitu mulu kan. Kali ini gw pengen membahas tentang nilai pancasila neh , cieee Nasionalisme banget kan ? Iya dong gw kan Warga Negara yang berbakti sekalian juga sih buat nambah-nambah ilmu kan , gak rugi dong baca kalo ada manfaatnya. Langsung aja deh males panjang lebar gak jelas.Nilai-Nilai yang Terkandung Dalam Pancasila Continue reading

Martina And Oliver

image

The process created the video final assignment from Ms Darsi, made Lalu and I met martina and oliver. Lalu is My Friend.  A little flashback story before we were met is when Lalu and I looking for foreign tourism at taman sari.

Lalu and I entered the Taman Sari/ Water castle that was not far from gate way. We were found a couple of foreign visitor and we had interview them Continue reading